Vleesconcepten en labels

The Duke of Berkshire®

Het unieke premium varkensvlees van Groep Danis. Het geheim van de specifieke en verfijnde smaak zit hem in de aangepaste voeding en de unieke kenmerken van het Berkshire-ras. Het varkensvlees is zeer mals en heeft een verfijnde smaak

www.thedukeofberkshire.eu

 

Slagersvarken®  

Naast The Duke of Berkshire® biedt Danis de slager ook het Slagersvarken® aan. Het wordt gekweekt met een specifieke Piétrain beer, gekenmerkt door een laag vetgehalte in het vlees maar met een hoog waterverbindend vermogen wat maakt dat het stukje vlees mooi bruin bakt. In combinatie met gezonde voeding die voor 75% uit natuurlijke granen bestaat, resulteert dit in lekker en sappig vlees.

www.slagersvarken.be

 

EasyMeat

EasyMeat meats your desires! Bereidingen op basis van lekker vers vlees van bij ons. Een assortiment voor de slager, klaar voor uw vakmanschap en creativiteit. Het vlees wordt verpakt in handige hoeveelheden en formaten, en vormt de basis voor het recept van het huis. Ideaal om uw eigen unieke toets – experimenteel of traditioneel – aan te geven. En uiteraard van topkwaliteit, traceerbaar van kweek tot levering

Bekijk hier de folder!
Bekijk hier het EasyMeat wintergamma 2023!

Beter Leven Keurmerk 1*

NV Vannieuwenhuyse kan ook varkens aanbieden onder het label ‘Beter Leven Keurmerk 1*. Bij de kweek van deze varkens ligt de focus op een verhoogd dierenwelzijn.

Beter voor Iedereen  

Het label Beter Voor Iedereen (BVI ) is een concept van Delhaize die lekkere, gezonde en duurzame voeding op het bord wil brengen. De nadruk ligt hier op gezond varkensvlees, via het voederen van de  varkens met omega-3-verrijkt graan, en dierenwelzijn.

BePork

BePork is een alomvattend kwaliteitslabel, waarbij de bewaking over de volledige keten, van producent tot eindconsument, gegarandeerd wordt.